3 events 44a79fdf07295d74b402fd14b0fe5ecfc62d14c1463b4a368880b143060a607b

Događaji

Medium 07c00392 fa73 48d3 9bd1 2d0a942d4544

"KLUB RASTAVLJENIH ŽENA"

"Klub rastavljenih žena" grupa je podrške pokrenuta kako bi se povezali svi oni koji prolaze kroz borbu suočavanja sa razvodom.
Važno je napomenuti da ovo nije grupna terapija, već društveni mehanizam za pronalaženje svih onih koji prolaze kroz istu stvar kao i Vi!
Mi smo topla i zabavna grupa ljudi, koju vodi stručni tim koji čini psiholog te licencirani lifecoach, a kojoj ste se uvijek dobrodošli priključiti! Mi smo Vaši instant prijatelji koji jako dobro znaju kako je to kada se život preokrene naopako! U nastavku saznajte više...

Kraj braka kao i svakog partnerskog odnosa uvijek je težak. Možda ste shvatili da vaš trenutni život koji živite u dvoje nije ono što želite, ili je možda Vaš suprug upravo bio taj koji je odlučio da je Vašem braku došao kraj ili ste sami nakon bolnog razvoda došli do granice onog koliko lošeg odnosa možete izdržati i umorni ste o suočavanja sa svakodnevnim problemima koji su iz istog proizašli?

Bilo da ste upravo završili brak ili dugoročni partnerski odnos ili je od toga prošlo već duže vrijeme, a Vi se još uvijek teško nosite sa posljedicama istog ili činjenicom da su djeca ono što će Vas zauvijek povezivati sa Vašim partnerom, ili se radi o nečem trećem... nema razlike! Svatko ovdje ima drugačiju priču, ali sve je povezano zajedničkom potrebom da shvatimo kako proći kroz taj proces.

Vaše su se okolnosti promijenile, život Vam je postao potpuno drukčiji i ponekad se teško nositi sa emocijama koje nas preplavljuju. Obitelji i prijatelji, susjedi ili čak i suradnici, bez obzira što Vam žele biti podrška, možda se neće moći povezati sa Vama i razumijeti Vas, koliko god se trudili. Zato smo mi tu!

 

Pridružite nam se svakog četvrtka od 19.00 do 20.30 sati, u prostorijama Centra za nestalu i zlostavljanju djecu, na adresi Hebrangova 18, u Zagrebu!

Prijave i više informacija na info@2p-komunikacije.com

VIŠE